Thuiskomen en uw zaak

Inrichting kan van nul starten of vanuit bestaande ruimtes vertrekken. Of u nu aan het bouwen bent, net een huis gekocht hebt of ruimtes wenst te vernieuwen, elk project bij Palm Avenue heeft hetzelfde doel: interieur body geven.

Naast particuliere projecten zoals woningen zijn wij ook gespecialiseerd in het stylen van commerciële panden en zakelijke projecten. Op vandaag wensen klanten een totaal beleving van je product of dienst. Een doordacht interieur zorgt ervoor dat klanten en zowel personeel er graag komen. Interieurinrichting kan tevens ook je strategie zijn om een bepaald klantensegment te bereiken en de gewenste professionele doelen te behalen. 

Bij zowel zakelijke als particuliere projecten komen wij vrijblijvend langs voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek overlopen we samen uw wensen, doelen en mogelijkheden. Op interieurstyling staat geen limiet, er bestaan talloze mogelijkheden en veelzijdige methodes om het gewenste resultaat te bekomen. Wij bespreken samen met onze aannemers het intake gesprek en maken een offerte op maat uw project.t